Merevolusikan ruang kerja anda

Sama ada merupakan perusahaan mantap atau pemula yang berkembang, terokai ruang yang memberi ilham pada kerja paling bermakna dan memberi kesan.

Merevolusikan ruang kerja anda

Sama ada merupakan perusahaan mantap atau pemula yang berkembang, terokai ruang yang memberi ilham pada kerja paling bermakna dan memberi kesan.

pin
  • homepage hero 1
  • Homepage Hero Image 3
  • Homepage Hero Image 1
  • Homepage Hero 4

Penyelesaian direka bentuk untuk keperluan anda

Lihat semua penyelesaian

Ruang kerja merupakan seni kami. Daripada pejabat tumpuan kepada ibu pejabat diperibadikan, kami bawa 10 tahun kepakaran reka bentuk dan operasi untuk mencipta ruang yang sesuai dengan keperluan anda.

Lihat semua penyelesaian

Dengarlah dari ahli revolusi kami

Lihat semua kajian kes
Tangga Dalaman

Pekerja anda, diutamakan

Pekerja merupakan nadi kejayaan anda. Itulah sebabnya mengapa kami komit untuk menyediakan kecekapan tanpa mengabaikan pengalaman pekerja yang menakjubkan. Anda dapat menikmati faedah dari kedua-dua situasi.

WeWork Prestij Atlanta
Berada di tempat terbaik global
Berkembang di pasaran penting di seluruh dunia pada masa yang sama menarik bakat terbaik apabila anda menyertai rangkaian kami di lebih 500 lokasi di 100 bandar yang berkembang pesat.
WeWork Seoul Square
Mendapat kebebasan dan kefleksibelan kewangan
Bebaskan kunci kira-kira anda dan portfolio harta kalis masa hadapan dengan memasuki ruang yang anda perlukan, bila anda perlukannya.
Menara WeWork Salesforce
Bangun dan berjalan pantas
Seragamkan penyumberan, reka bentuk, binaan dan keperluan operasi anda. Tambahan pula, dengan teknologi tempat kerja inovasi kami, pasukan anda bersedia untuk pergi dari hari mula.
Impak

Ruang untuk membuat kesan terhebat anda

WeWork mengubah cara orang dan syarikat bekerja. Meluaskan satu pertiga daripada Fortune 500 kepada tidak berasaskan keuntungan akar umbi, ahli kami memperkasakan pekerja, memarakkan inovasi dan meningkatkan komuniti.

Berita, kemas kini dan wawasan

Lagi Idea oleh We
Undur
Step /
Close
Cari

Berapa ramai orang yang anda perlukan untuk menampung dalam sesebuah ruang kerja? (accommodate)

Lihat-lihat jenis ruang kerja
Ketahui mengenai penyelesaian tempat kerja kami yang berlainan, termasuk ruang untuk pasukan yang besar dan syarikat perusahaan.
Teruskan