Mullista työtilasi

Oletpa sitten suuryritys tai kasvava startup-firma, etsi tiloja, jotka innostavat työntekijöitäsi merkitykselliseen ja vaikuttavaan työhön.

Mullista työtilasi

Oletpa sitten suuryritys tai kasvava startup-firma, etsi tiloja, jotka innostavat työntekijöitäsi merkitykselliseen ja vaikuttavaan työhön.

pin
  • homepage hero 1
  • Homepage Hero Image 3
  • Homepage Hero Image 1
  • Homepage Hero 4

Kaikkiin tarpeisiisi suunniteltuja ratkaisuja

Näytä kaikki ratkaisut

Olemme työtilojen asiantuntijoita. Tarjoamme niin yksityistoimistoja kuin räätälöityjä pääkonttoreitakin, ja meillä on 10 vuoden kokemus suunnittelusta ja operatiivisesta toiminnasta; osaamme siis luoda sielukkaita tiloja tarpeidesi mukaisesti.

Näytä kaikki ratkaisut

Kuuntele, mitä vallankumoukselliset jäsenemme kertovat

Näytä kaikki tapaustutkimukset
Sisäinen portaikko

Ihmisesi etusijalla

Ihmiset ovat menestyksesi ytimessä. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan heille tehokkuutta tinkimättä laadukkaista työntekijäpalveluista. Saat molempien maailmojen parhaat puolet.

WeWork, Prestige Atlanta
Ole mukana maailman parhaimmilla paikoilla
Laajennu tärkeille markkina-alueille ympäri maailmaa ja houkuttele parhaita lahjakkuuksia liittymällä verkostoomme, joka käsittää yli 500 toimipistettä sadassa nopeimmin kasvavassa kaupungissa.
WeWork Seoul Square
Hyödynnä taloudellista vapautta ja joustavuutta
Vapauta taseesi ja tee kiinteistösalkustasi tulevaisuuteen sopiva hankkimalla tarvitsemiasi tiloja juuri silloin, kun niitä tarvitset.
WeWork, Salesforce Tower
Aloita käyttö nopeasti
Järkeistä hankinta, suunnittelu, toteutus ja operatiivinen toiminta. Innovatiivisten työtilatekniikoidemme ansiosta tiimisi ovat valmiita heti ensimmäisestä päivästä lähtien.
Yhteiskunnalliset hankkeet

Tiloja, joissa teet suurimman vaikutuksen

WeWork muuttaa ihmisten ja yritysten työskentelyä. Jäseniimme kuuluu kolmasosa Fortune 500 -yrityksistä – ja ruohonjuuritason hyväntekeväisyysjärjestöjä. Työntekijät saavat uusia mahdollisuuksia, innovaatioita edistetään ja yhteisöjen toiminta tehostuu.

Uutisia, päivityksiä ja oivalluksia

Lisää Ideas by We -ideoita
Takaisin
Step /
Close
Haku

Kuinka moni ihminen tarvitsee työtilan?

Selaa erityyppisiä työtiloja
Tutustu erilaisiin työpaikkaratkaisuihimme, kuten suurten tiimien tiloihin ja suuryritysten tiloihin.
Jatka